Neighbourhood Performance - Paul Nas
18330
post-template-default,single,single-post,postid-18330,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Neighbourhood Performance

Op 5 november een leuk optreden gehad in mijn eigen buurt! Hanneke, leerling die zelf ook in deze buurt woont heeft het georganiseerd en gepresenteerd in Wijkcentrum De Back in Tilburg. Daarbij werden we ondersteund met mooie percussiebegeleiding door Juliette, Anton en Gregoor. We brachten nummers uit Burkina Faso / Mali:  Awa Dabole , ‘Koniya Ba’, ‘Bo Yaro’, ‘(Diarabi) Wotoro’, ‘Djougouya Magni’ en ‘Wa Ere’. Mooie fotopresentatie erbij van één van onze Burkina-reizen. Met dit clubje oefenen we regelmatig in een huisje van Anton in het bos

Leef je Leven!

Hanneke speelde ‘Wa Ere’ voor een deel alleen, en met eigen interpretatie en tempowisselingen. Wa Ere betekent dan ook “Leef je leven, en geniet ervan”.

Optreden De Back

This is where Anton and Paul show how the rhytm ‘Bo Yaro’ supports the work on the fields.

Optreden De Back

Gregoor is a musical artist with the sjekere’s and  great support to the balafon pieces.

Optreden De Back

Hanneke shows that ‘Koniya Ba’ means “Mind your own business!”

Paul Nas
paul@paulnas.nl
No Comments

Post A Comment