Class Amstelveen performing - Paul Nas
18625
post-template-default,single,single-post,postid-18625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Class Amstelveen performing

Sinds september vorig jaar draait de balafoon lesgroep Amstelveen. In korte tijd zijn de deelnemers super enthousiast geworden. Ze oefenen minstens een maal per maand samen in Studio Negunya en tussendoor wordt thuis ook hard gewerkt de motoriek en om plaatsing op de klankstaven van de balafoon scherp te krijgen. In de afgelopen weken hebben ze zich zelfs voorbereid op een optreden en heb ik heb gecoacht met het maken van arrangementen en samenspel. Komende zondag gaan ze een presentatie geven bij het tien-jarig jubileum van de Djembikkels in Aalsmeer. Het feestje begint om 13.00 uur en Negunya op Balafoon speelt  om 15.00 uur. Ik kan er helaas zelf niet bij zijn, maar ik ben nu al trots op ze!

Update

Negunya Balafoon stole the show during the Jubilee of the Djembikkels! Yvonne, Ingrid, Inger and Hans on Balafon, Winie on N’Goni and Balafon, Edwin and Ineke on percussion. Still so busy with the balafon and already performed in a performance with percussion accompaniment, N’Goni and vocals! Fantastic to see!

Lesgroep Amstelveen

Awa Dabole & Bo Yaro

Makoussa

Senalé Malin

Paul Nas
paul@paulnas.nl
No Comments

Post A Comment