Eerste buitenles 2017! - Paul Nas
17287
post-template-default,single,single-post,postid-17287,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Buitenles in Neer

Eerste buitenles 2017!

Vandaag heerlijk buiten les gegeven voor lesgroep Roermond, bij Jenny thuis in Neer. Wat een genot om buiten te kunnen balafoonspelen! We hebben o.a ‘Senale Malin’ en ‘Koniya Ba’ gespeeld en daarmee toch ook wat voorbereid voor het optreden komende zondag in Nederweert. Dan gaan we spelen in Theaterboerderij Boeket. Vandaag de buitenles; dus niet in de Tipi maar in de tuin!!

In de lesgroep Roermond komt het vaker voor dat het weer net mooi genoeg is om buiten te spelen. Vrijdagmiddag is blijkbaar vaker zonnig en warm (dan de zaterdag, als ik de andere lesgroepen les geef). Maar bij deze groep spelen we ook afwisselend bij de ene of de andere leerling thuis. En ze hebben allemaal een tuin die ook groot genoeg is om buiten te spelen…..

Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie