Vredes Tipis Tentenkamp - Paul Nas
18185
post-template-default,single,single-post,postid-18185,single-format-standard,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Vredes Tipis tentenkamp

Vredes Tipis Tentenkamp

en

Zondag 30 juli hebben we heerlijk gespeeld in het Vredes Tipis Tentenkamp in Breda. We kwamen met wat mensen van de lesgroep Roermond aangevuld met Celinda en Juliette. We speelde in een mooie blauwe Tipi en hadden in de tent af en toe een aantal bezoekers. Soms werd er meegespeeld op Bara of Didgeridoo (filmpje hieronder). Het was niet super ruim binnen maar wel gezellig. Ook een meditatie-groep in één van de andere tipi’s werden gestuurd door de klanken van balafoon, fluit en didgeridoo. Het is alweer even geleden nu ik dit bericht maar nu aan het oefenen met export naar Facebook….


Vredes Tipis Breda
Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie