Buurt optreden - Paul Nas
18310
post-template-default,single,single-post,postid-18310,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Optreden De Back

Buurt optreden

Op 5 november een leuk optreden gehad in mijn eigen buurt! Hanneke, leerling die zelf ook in deze buurt woont heeft het georganiseerd en gepresenteerd in Wijkcentrum De Back in Tilburg. Daarbij werden we ondersteund met mooie percussiebegeleiding door Juliette, Anton en Gregoor. We brachten nummers uit Burkina Faso / Mali:  Awa Dabole , ‘Koniya Ba’, ‘Bo Yaro’, ‘(Diarabi) Wotoro’, ‘Djougouya Magni’ en ‘Wa Ere’. Mooie fotopresentatie erbij van één van onze Burkina-reizen. Met dit clubje oefenen we regelmatig in een huisje van Anton in het bos

Leef je Leven!

Hanneke speelde ‘Wa Ere’ voor een deel alleen, en met eigen interpretatie en tempowisselingen. Wa Ere betekent dan ook “Leef je leven, en geniet ervan”.

Optreden De Back

Hier laten Anton en Paul zien hoe het ritme ‘Bo Yaro’ het werk op het land ondersteunt.

Optreden De Back

Gregoor is een muzikaal kunstenaar met sjekers en mooie ondersteuning van de balafoonstukken.

Optreden De Back

Hanneke demonstreert dat ‘Koniya Ba’ iets betekent zoals “Bemoei je niet met mijn zaken!”

Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie