Koude Boshut - Paul Nas
18447
post-template-default,single,single-post,postid-18447,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Koude Boshut

Koude Boshut

Met Anton en Hanneke maak ik regelmatig op woensdagavond muziek in de Boshut van Anton, vlak bij Tilburg. De bezetting is twee balafoons, percussie en onze stemmen. We oefenen er en soms werken we toe naar een klein optreden. Zo speelde we al eens bij de Restaurant De Zeven Geitjes en in Wijkcentrum De Back in Tilburg. De Boshut is een heerlijke plek om muziek te maken; in het bos, met een houtkachel of buiten bij een vuurtje. De akoestiek in de houten hut is heerlijk en het gezelschap fijn. Soms sluiten er anderen aan om eens mee te spelen en krijgen we nog wat mooi’s extra toegevoegd met meer percussie en zang.  Vorige keer was het nog volop winter en toen we aankwamen was de kachel pas net aan en de hut nog niet echt opgewarmd. Maar wachten was er niet bij want we wilden graag beginnen. Dan nog maar even de jas aangehouden…

Koude Boshut
Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie