Opmerkelijk: Balafoon op de fiets - Paul Nas
18533
post-template-default,single,single-post,postid-18533,single-format-standard,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Opmerkelijk: Balafoon op de fiets

Op de Fiets! Door een leerling gespot tijdens Koningsdag 2018: zo kan je ook een balafoon meenemen! Zelf neem ik mijn balafoon wel eens mee met een fietskarretje naar Hanneke, als we gaan samen spelen, maar op de wijze zoals deze man het doet, zou ik het niet graag doen. Het is natuurlijk een instrument van flinke omvang en je moet soms improviseren om hem mee te nemen. In Burkina Faso doen ze daar niet moeilijk over. Elke taxi lijkt geschikt om er meerdere balafoons in, maar vooral op te vervoeren. In elke taxi ligt wel een stuk touw waarmee de lading op het dak kan worden vastgebonden. Als je geluk hebt zit er soms een soort van imperial op.

Ik heb er natuurlijk van geleerd….. Voor mijn workshop op Schiermonnikoog in 2017 kon ik mijn aanhanger over laten zetten (geen auto’s op Schier!), maar die was toch nog te klein om alles in te doen.

Op de fiets bij Koningsdag 2018
Op het dak
Op het karretje
Op de fiets
Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie