BalaBos Zomeravond - Paul Nas
19048
post-template-default,single,single-post,postid-19048,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
BalaBos Zomeravond

BalaBos Zomeravond

Woensdagavond weer heerlijk gespeeld bij het huisje van Anton tijdens onze BalaBos Zomeravond! Er kan maar weinig tussenkomen; of het nu ijskoud is (zie blog-item over koude boshut) of tropische temperaturen; Anton, Hanneke en ik zijn van de partij. Deze keer na een tropische dag, die lang bleef hangen, hebben we lekker buiten gespeeld. Vaak gaan we ondanks goede temperaturen toch naar binnen omdat dat makkelijker is met verlichting en je minder last hebt van insecten. Nu was het echt te warm! Hanneke had zich al met DEET bewerkt dus dat moest goed gaan. Ook lijkt het erop dat de teken zich met dit droge weer minder van zich laten horen.

AIDS Conferentie

De akoestiek was was heerlijk en de balafoons gaan met tropisch weer steeds mooier klinken! We hebben natuurlijk aardig wat dieren nieuwsgrierig gemaakt, die ons vanuit de schaduwen zijn gaan beluisteren….. We hebben enkele van onze favorite nummers gespeeld zoals Bazani, Kokorie, Bo Yaro, Djougouya Magni, Maria Njou Lo. Maar ook iets nieuws onder handen genomen met SIDA een nummer over de preventie tegen AIDS. Een mooi moment om dit nummer te spelen gezien de lopende AIDS-conferentie in Amsterdam. Een van de bezoekers van die conferentie was een oude (buitenlandse) vlam van Hanneke, en ze hebben elkaar nu, na vele jaren weer eens gezien en gesproken bij een etentje. Een mooi BalaBos verhaal van Hanneke waar Anton en ik met plezier naar hebben geluisterd!

 

 

 

Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie