Djembé Festival VDON in Delft - Paul Nas
26020
post-template-default,single,single-post,postid-26020,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Negunya in Delft

Djembé Festival VDON in Delft

Op 24 november speelde Negunya in Delft tijdens het jaarlijkse Djembé Festival dat wordt georganiseerd door de Vereniging voor Djembe Onderwijs (VDON). Voor de derde keer gaf ik er een balafoon workshop, deze keer voor 14 deelnemers gecombineerd met percussie ondersteuning en zang. Lesgroepen van docenten konden zich aan het eind van de middag presentaeren en de lesgroep in Uithoorn, ofwel Negunya-Balafoon zag de kans er een presentatie te doen. We traden er op met de nummers: Senalé Malin, Tyowa Bayo, een N’Goni stuk en een medly van Awa Dabolé-Bo Yaro. (zie de ritme pagina om deze ritmes te bestuderen).

Negunya in Delft

Negunya in Delft

Negunya in Delft

VDON dag

 

Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie