Tuka-Tuka 2020 Verslag - Paul Nas De Balafoon is mijn Passie
27885
post-template-default,single,single-post,postid-27885,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Tuka-Tuka 2020 Verslag

Tuka-Tuka 2020 was heel anders van opzet als voorheen! Mensen schreven zich voor een deel pas in voor specifieke workshops, als ze al aanwezig waren op het weekend! Afwachten dus….

De sfeer was echter als vanouds! Zie hierover mijn eerdere bericht hier. Zaterdag had ik een goed gevulde workshop Balafoon en en een workshop Zang. Zaterdagavond een denderend feest; dus dat zondagochtend mijn laatste workshop iets minder druk was, kwam eigenlijk best goed uit.

Vlak voor Tuka-Tuka 2020 is er ook een nieuwe website gelanceerd: Tuka-Tuka.com. Een community-based website voor iedereen die met Afrikaanse percussie of – dans bezig is.

Tuka-Tuka 2020
Tuka-Tuka 2020

Verder vond ik op Youtube nog een oude presentatie van een workshop die ik hield bij Tuka-Tuka in 2016 geplaatst door Ruud Holtmark. Ritmes ‘Diarra Allay‘ en ‘Koniya Ba’

Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie