Burkina Faso Workshop 2022 - Blog - Paul Nas Balafoon
balafoon, balafon, Burkina Faso, pentatonic, pentatonisch
31415
post-template-default,single,single-post,postid-31415,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Burkina Faso Workshop 2022

Burkina Faso Workshop 2022

Ik maak steevast plannen om elk jaar naaar Burkina Faso te gaan. Naar Bobo Dioulasso, naar Youssouf en Moumouni, naar Hotel ZION. In 2021 was de wereld gesoten moesten we thuisblijven. Het was lang onzeker of het in 2022 wel zou door kunnen gaan. De laatste keer (in 2020) waren we vlak voor de grote uitbraak net weer thuis van onze reis. Toch haden zich 5 mensen aangemeld om mee te gaan. Onverschrokken balafola, die wel mee wilden gaan en vertrouwen hadden in de informatie die we vooraf verzamelden over de veiligheid van de reis. Anja, Yvonne, Ellen, Walter en Emilio gingen met mij op reis toen het allemaal toch door kon gaan voor onze Burkina Faso Workshop 2022. Het is een mooie en ook enerverende reis geworden. Met vertrouwde dingen en verrassende en spannende dingen.

Een zwager had me kort te voren geattendeerd op ‘Polarsteps’. Een reis-app waarbij je steeds actueel inzicht krijgt in het verloop van de reis. Hij ging op reis naar de Noordpool en tegelijkertijd ging ik richting de tropen. Ik begon er ook aan, om in ieder geval Karin goed op de hoogte te houden. Maar ik werd snel fanatieker in het bijhouden ervan en in het berichtjes en foto’s te plaatsten op Polarsteps. Onze wederzijdse familie en vrienden kreeg zo afwisselend beelden uit een koude en zeer warme wereld.

Bekijk mijn verslag van de Burkina Faso Workshop 2022 op Polarsteps hier

No Comments

Post A Comment