één jaar Transitieregering - Blog - Paul Nas, Balafoonpassiie!
balafoon, balafon, Burkina Faso, pentatonic, pentatonisch
40596
post-template-default,single,single-post,postid-40596,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
één jaar Transitieregering

Resultaten na één jaar Transitieregering Ibrahim Traoré

Één jaar Transitieregering: Kernacties en innovatieve hervormingen voor vrede, integriteit en soevereiniteit

De Overgang die begon in oktober 2022, onder leiding van kapitein Ibrahim TRAORE, werkt aan het ontstaan van een nieuw, vrij en soeverein Burkina, en aan de opbouw van een Natie van solidariteit, vrede, veiligheid en stabiliteit. Ondanks de moeilijke tijden en de externe en endogene obstakels zijn er verschillende projecten opgestart en hebben krachtige acties geholpen om de bakens te verzetten in het streven naar een gedeelde ontwikkeling ten voordele van alle Burkinabè. Ondanks de uitdagingen die nog voor ons liggen, is er in slechts één jaar van uitvoering in alle sectoren aanzienlijke vooruitgang geboekt. Dit was mogelijk dankzij de visie van het staatshoofd en de inzet van alle Burkinabè in een geest van solidariteit, patriottisme en soevereiniteit. (origineel artikel op Burkina24.com)

Het is een uitgebreid rapport met verslagen van alle ministeries OVER één jaar Transitieregering onder leiding van Capitaine Ibrahim Traoré. Redelijk voorin staan de militaire resultaten; o.a. het aantal opgeleide vrijwilligers van cd VDP en het huidige percentage dat het land onder controle is (64%)

Volledig rapport van één jaar Transitieregering

No Comments

Post A Comment