Hallo Paul

Veel activiteiten te melden

Het les-seizoen is weer gestart en de groepen zijn weer met nieuwe ritmes bezig gegaan. Een paar natuurlijk van de workshop afgelopen jaar in Burkina Faso, maar ook oudere ritmes worden opgehaald. De groepen van De Bilt en Betuwe zijn samengevoegd en krijgen nu weer les in 'De Wieken' in Elst. In Tilburg is nu ook een klein groepje. Er zit ook een week-workshop en een balafoonmeeting in de planning.

Balafoon meeting op Zaterdag 4 februari 2023

In januari geen Burkina Workshop maar toch contact met Youssouf tijdens de Balafoon Meeting op 4 februari (vanaf 10.30 uur). Ik ga een online les door hem laten verzorgen. € 40,= p.p. Percussionisten zijn ook welkom. Napraten / borrelen en / of eten bij mij thuis. Aanmelden via app/mail.
Balafoon meeting dec 2019 01

Stichting Balafooncentrum Bobo Dioulasso

IMG-20221029-WA0000 (2)
Youssouf heeft een stichting opgericht om te komen tot een Centrum voor de Balafoon in Bobo Dioulasso. Association "Yiri Kan"! Hij heeft een aantal belangrijke mensen uit de Balafoonwereld en Bobo Dioulasso...
... Lees meer ...

Leerling uit Canada

Ik heb al een tijd contact met Corinne Durin uit Canada. Zij woont op Vancouver Island en geeft daar les aan een groep leerlingen (zie mijn eerdere blog item). Nu komt zij eind januari voor een 10 daagse privé workshop naar Nederland (inclusief Balafoonmeeting!)
Vancouver Balafon Community

Leuke video gevonden, gemaakt in ZION

Balankan Dia - Dafra Keita - Shiva Babylon Faya Sound @ Zion Bobo Dioulasso 23.02.2019-kkVZOgxdr8s_Moment(2)
Ik heb op Youtube een video gevonden van een muziek avond in Hotel-Resto ZION; het hotel waar we tijdens ons verblijf in Bobo Dioulasso normaal verblijven. Zo herkenbaar!. ...zie blog item ... of direct naar video

Weekworkshop Schiermonnikoog 6 - 13 mei

De Kooiplaats
Van 6 tot 13 mei organiseer ik voor (ex-) leerlingen een week-workshop balafoon op het mooie eiland Schiermonnikoog in kampeer - boerderij 'De Kooiplaats'. 6 ochtenden les en 's middags vrij (of toch spelen?).
s'Avonds gezamenlijk koken en eten.
(Blog item over 2019 hier)
Info en aanmelden per app / mail.

Nog enkele recente Blog items

Dam tot Damloop 2022
Negunya speelde tijdens de Dam tot Damloop '22
Amsterdam Marathon 2022
Negunya speelde tijdens de Amsterdam Marathon
De Familie Zongo uit Ouezindougou
Website Zongofamilie opgenomen in paulnas.nl
Nieuwe Balafoon ritmes:
Paul Nas

paul@paulnas.nl
06 - 49752139
Alle feedback is welkom!
Paul Nieuwsbrief
Email Marketing Powered by MailPoet