Hallo reader

Drie Zomer workshop's 2023

De komende zomer ben ik weer actief met workshops waar je bij kan aansluiten. Daarnaast komt Youssouf Keita opnieuw naar Europa dit voorjaar. Hij gaat onder andere optreden tijdens een festival in Murcia, Spanje. Maar hij sluit ook aan bij één van de workshops.... Fijne Zomer! Paul

Workshop Schiermonnikoog (6 - 13 mei)

Als 'erfenis' van de Djembé Dramé weekenden die in het verleden werden georganiseerd, ga ik elk jaar met leerlingen naar Schiermonnikoog voor een workshop. Dit jaar van 6 tot 13 mei. Youssouf Keita komt mee en zal er les geven. Max. 12 personen; er zijn nog een paar plaatsen vrij. Aanmelden via mail of app.
Balafoon meeting dec 2019 01

Balafoon bouwen in Denemarken (10 - 16 juli)

Crowdfunding
Tijdens het 'Hout-Bouw-festival' ('Byggefest') in Ebeltoft ga ik weer een balafoon bouwen. Als je wil, kun je meehelpen,.... of we maken er jouw-balafoon-bouwen van! Meld je bij me, per mail of app. Ik geef er ook lessen. Er zijn nog veel meer leuke redenen om naar dit festival te gaan. zie website Byggefest

Afrika festival 'Utamaduni' in Denemarken

Al 30 jaar wordt het festival Utamaduni gehouden in Denemarken. Dit jaar van 23 - 29 juli. Ik ga er voor het eerst heen om kennis te maken en om er te werken aan de introductie van de balafoon. Er zijn veel dans - en trommel workshops die week. Website Utamaduni Festival

Percussie Festival coPerAccion (21-23-23 april)

Youssouf Keita op bezoek
Youssouf Keita is uitgenodigd voor het coPerACCION Festival in Murcia in Zuid-Spanje. Hij treedt er op met Emilio Saura. Aansluitend geeft hij in de omgeving nog enkele workshops en optredens. Ik ga zelf ook naar het festival, als bezoeker.

Agenda overig

Negunya bij VDON Festival
  • 29 maart ('s middags): Negunya-balafoon treedt op bij thema-maaltijd Afrika in Brentano Restaurant Nieuw Vredeveld in Amstelveen.
  • 1, 2 april (steeds 11.00 uur): Voorstelling 'Op bezoek bij de Balafoon-bouwer' ter gelegenheid van het museum-weekend in het Kessels Museum in Tilburg.
Framed Art
  • 15 april (11:00 - 12.30 uur): 'Balabos' speelt in het Mattheusbos aan de Capucijnenstraat in Tilburg, bij de opening van de 'Ramen Route St Anna'.
Eerste Buiten les 2017
  • 16 april (tussen 9.30 en 15.00 uur): Balafoon spel tijdens 'Live muziek bij de CityRun Roermond'.
Tuintonenfestival '22

Nog enkele recente Blog items

Verslag van de Balafoon meeting februari '23. Online toelichting op het ritme Térété door Youssouf Keita. Corinne Durin gaf er les!
Kerstactiviteiten in Kessels
Aan het werk in het Kessels Instrumenten makers museum. Ik ben ook steeds meer betrokken bij Kinderactiviteiten in het museum!
Nieuwe Balafoon ritmes:
Paul Nas

paul@paulnas.nl
06 - 49752139
Alle feedback is welkom!
Paul Nieuwsbrief
Email Marketing Powered by MailPoet