Duizendpootpercussie jubilee - Paul Nas
18619
post-template-default,single,single-post,postid-18619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Duizendpoot

Duizendpootpercussie jubilee

Met veel plezier kijk ik terug op het jubileum van de djembé-school van Tim van der Veen: Een feestje bij Duizendpoot Percussie in Utrecht op 15 april. Een middag met workshops balafoon en djembé, gevolgd door presentaties van verschillende groepen djembé-spelers, een optreden van mijn balafoon lesgroep in De Bilt en een spetterende afsluiting met Oké Sene en zijn Sene Percu groep.

Workshop

Ik heb een uur workshop gegeven. Voor zo’n korte tijd is Tamako altijd en goede greep. Indie tijd kan je een basispatroon, de melodie en een liedje erbij introduceren. De drie dingen kan je in een klein arrangementje ook door verschillende groepjes tegen elkaar in laten spelen.  De Deelnemers aan deze workshop waren bijna allemaal leerlingen van Tim van der Veen. Fijn om te werken met mensen die al djembé en/of doundoun ervaring hebben! Daardoor konden we zelfs nog een tweede, at moeilijker patroon laten zien en meedoen.[/vc_row]

Workshop Duizendpoot

 

 

 

 

 

 

 

Performance

With Frits & Irene, Frank & Anja, Yvonne and Jan we played a number of songs that were taught in the lessons in De Bilt. In the past lessons we have therefore worked on arrangements and routine with these rhythms. We played ao: Awa Dabole, Bo Yaro, Sinte Konofe, Jeriba and Bazani. There are also beautiful songs with these balafon pieces in the Bambara or Bwaba sung. Does anyone have a movie?

Performance De Bilt class at Duizendpoot
Paul Nas
paul@paulnas.nl
No Comments

Post A Comment