Latest Posts Boxes - Paul Nas
13687
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13687,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Latest Posts Boxes

Many Elements To Choose From With Many Customization Options

  • We hebben op 27 augustus een nieuw Wereldrecord gevestigd! Met 25 leerlingen en 16 eenmalige balafoonisten hebben we in ...

  • Bouba en ik gaan samen optreden! Gistermiddag weer eens langs gegaan bij Issa Bouba Kaita in Balk in Friesland waar hij ...

  • Zondag 30 juli hebben we heerlijk gespeeld in het Vredes Tipis Tentenkamp in Breda. We kwamen met wat mensen van de lesg...

  • Nieuwe inzichten Bij mijn laatste studiereis is me duidelijk geworden dat Awa Dabole zoals ik het oorspronkelijk in Mali...

  • Nieuwe inzichten Bij mijn laatste studiereis is me duidelijk geworden dat Awa Dabole zoals ik het oorspronkelijk in Mali van Lamini Balani geleerd had ......

  • Voor een van mijn leerlingen in de lesgroep Betuwe heb ik haar balafoon flink onder handen genomen. Er was een steunbalk in het frame gebroken. Daarnaast waren er veel bijgeluiden en enkele kalebassen waren eigenlijk te lang en raakte de grond en drukte dan te...

  • Jan (deelnemer aan Tuka-Tuka workshop recentelijk) vroeg me of het een goed plan was om een oude balafoon, die hij van zijn buurvrouw had gekregen, op te knappen tot een bruikbaar instrument. We hebben bij mij thuis afgesproken; hij zou de balafoon meebrengen....