Lessen & Workshops - Paul Nas, de Balafoon is mijn Passie
balafoon, balafon, Burkina Faso, pentatonic, pentatonisch
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Lessen & Workshops

BALAFOON LESSEN & WORKSHOPS OP MAAT

Ik geef les omdat ik graag balafoon speel en ook met leerlingen.

Daarom geef ik lessen & workshops op basis van wat mogelijk is

bij mogelijke deelnemers.

Bel of mail me voor overleg! Hier enkele mogelijkheden

GROEPSLESSEN
De balafoonlessen die ik bied zijn in kleine groepen georganiseerd. Lessen van twee uur per keer waarbij in de tussentijd thuis kan worden geoefend m.b.v. schematisch lesmateriaal en MP3. Voor de thuisstudie heb ik gelijkgestemde huurbalafoons beschikbaar.  Hierdoor wordt samen spelen en muziek maken tijdens de les al gelijk mogelijk. We spelen traditionele stukken uit Burkina Faso en Mali, soms vergezeld van een liedje en andere instrumenten.

Groepslessen & WorkshopsGroepslessen & Workshops

Wil je je aansluiten bij één van de groepen? Of op een andere manier gebruik maken van mijn mogelijkheden voor lessen & workshops? Er zijn lesgroepen in de omgeving Amstelveen, Roermond, de Betuwe en Tilburg. Nieuwe lesgroepen kunnen worden opgestart voor 8-12 deelnemers.

WORKSHOPS
Op verzoek kunnen workshops balafoon op locatie worden gegeven voor groepen tot 15 personen. Bij combinatie workshops, waarbij ook andere instrumenten toegevoegd worden, kunnen meer deelnemers aansluiten. De workshop worden aangeboden als mogelijke start-up voor een lesgroep, maar ook als incidentele activiteit voor team-building of teamuitje. Deze workshops worden dan ook gecombineerd met kleine trommels,  sjakers en zang. Ik organiseer ook regelmatig lessen & workshops op Schiermonnikoog. Ik organiseer ik regelmatig een weekend workshop met kamperen voor leerlingen. Daarnaast kan je mee naar een buitenland-stage in Burkina Faso.

Groepslessen & WorkshopsGroepslessen & Workshops
INDIVIDUELE LESSEN
Soms is het zinvol en fijn om in je eentje les te krijgen met persoonlijke begeleiding en coaching op je balafoonspel. Privé lessen duren doorgaans anderhalf uur, maar zijn ook op maat af te spreken. Dan is er is ook voldoende tijd om tot een verdieping van je spel te komen. Ook kan je komen tot meer spelen met je persoonlijke gevoel bij de verschillende stukken. Individuele lessen op afspraak zijn mogelijk in overleg. Dat kan bij mij thuis of bij jou.

Individuele lessenIndividuele lessen