We gaan samen optreden! - Paul Nas
18340
post-template-default,single,single-post,postid-18340,single-format-standard,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Samen optreden

We gaan samen optreden!

en

Bouba en ik gaan samen optreden! Gistermiddag weer eens langs gegaan bij Issa Bouba Kaita in Balk in Friesland waar hij woont. We hebben en een aantal nummers balafoon gespeeld en gezongen. Bouba, komt oorspronkelijk uit Mali, is nu Nederlander, en is een fantastisch balafonist, en een leuke kerel! Een handdruk bezegelt onze vriendschap en gezamenlijke wens ook meer samen op te treden. We proberen gelijk zijn nieuwe balafoon-draag-banden even uit. Ik heb er nooit eerder mee gespeeld, maar het lijkt me wel praktisch als je ‘lopend’ moet optreden. In het filmpje spelen we ‘Woro Ma Bwe”; een moment van geluk!

Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie