Djembikkels feestje met Lesgroep Amstelveen - Blog - Paul Nas
balafoon, balafon, Burkina Faso, pentatonic, pentatonisch
18504
post-template-default,single,single-post,postid-18504,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Djembikkels

Lesgroep Amstelveen bij Djembikkels

Sinds september vorig jaar draait de balafoon lesgroep Amstelveen. In korte tijd zijn de deelnemers super enthousiast geworden. Ze oefenen minstens een maal per maand samen in Studio Negunya en tussendoor wordt thuis ook hard gewerkt de motoriek en om plaatsing op de klankstaven van de balafoon scherp te krijgen. In de afgelopen weken hebben ze zich zelfs voorbereid op een optreden en heb ik heb gecoacht met het maken van arrangementen en samenspel. Komende zondag gaan ze een presentatie geven bij het tien-jarig jubileum van de Djembikkels in Aalsmeer. Het feestje begint om 13.00 uur en Negunya op Balafoon speelt  om 15.00 uur. Ik kan er helaas zelf niet bij zijn, maar ik ben nu al trots op ze!

Update

Negunya Balafoon (lesgroep Amstelveen met aanvullingen) heeft de show gestolen tijdens het Jubileum van de Djembikkels! Yvonne, Ingrid, Inger en Hans op Balafoon, Winie op N’Goni en Balafoon, Edwin en Ineke op percussie. Nog zo kort bezig met de balafoon en nu al opgetreden in een uitvoering met percussiebegeleiding, N’Goni en zang! Fantastisch om te zien! Dat belooft een mooie optreed-groep te worden met zoveel enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Djembikkels

Winnie en Hans waren allebei erg blij met het succes van Negunya-Balafoon bij de Djembikkels!

Awa Dabole & Bo Yaro

Makoussa

Senalé Malin

1 Comment
  • Yvonne Jacob
    Posted at 13:22h, 01 mei Beantwoorden

    Dank je wel Paul, leuk dat je hier zo uitgebreid aandacht aan geeft! Wij vonden het heel erg leuk om dit te doen. Het hele proces was een geweldig teamwork, veel (gezellige) repetities, zoeken naar de juiste invulling voor iedereen, jouw coaching en vooral veel proberen, proberen, proberen….. hebben geleid tot een superleuk optreden!!

Post A Comment