Convivio Koningsdag 2021 met Balabos - Blog - Balafoonpassie
balafoon, balafon, Burkina Faso, pentatonic, pentatonisch
29698
post-template-default,single,single-post,postid-29698,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Convivio Koningsdag 2021

Net als vorig jaar hebben we met ons Balabos groepje opgetreden bij Convivio Koningsdag 2021. Mirjam, Anton en ikzelf spelen nu al  een tijdje samen en hebben een mooi repertoire opgebouwd en kunnen er een leuk verhaal bij vertellen. Daarmee proberen we de bewoners van Kleinschalige Woonvoorziening Convivio een leuke middag te bezorgen. We nemen instrumentjes, wikkelrokken en wat Afrikaanse hoedjes mee die enthousiaste bewoners kunnen gebruiken tijdens de feestvreugde. Ook hebben ze dit jaar weer mee gezongen met het lied ‘Awa Dabole’, dat in een West Afrikaanse taal “Het feest gaat beginnen” betekent.

Convivio Koningsdag 2021

Toen we ons gingen voorbereiden en opstellen zaten de eerste bewoners al klaar en konden we al kennis maken met enkelen van ons publiek. We konden ons lekker in het zonnetje opstellen (maar binnen had ook gekund bij wat somberder weer). Bij het eerste nummer werd er al gelijk gedanst. Het aanwezige personeel zette zich fijn in om mensen te activeren, mee te laten zingen of muziek maken en te laten dansen. Ook was het fijn dat mantelzorgers welkom waren en uitgenodigd om aanwezig te zijn. Alle bewoners en personeel zijn gevaccineerd, dus niets stond meer in de weg voor een leuke middag bij Convivio Koningsdag 2021!

Al bij het eerste nummer begonnen bewoners te dansen!

No Comments

Post A Comment