Balafoonmeeting 19 juni 2021 - Blog - Paul Nas, Balafoon-passie
balafoon, balafon, Burkina Faso, pentatonic, pentatonisch
31316
post-template-default,single,single-post,postid-31316,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Balafoonmeeting 19 juni 2021

Balafoonmeeting 19 juni 2021

Omdat er wat lessen waren uitgevallen tijdens de pandemie, heb ik meerdere mogelijkheden aangepakt om in de zomer wat extra’s te organiseren. Eerst op 5 juni, maar ook nog een Balafoonmeeting 19 juni 2021 gehouden. Opnieuw in de ontmoetingsruimte van Amarant, het Hooge Veer, wat bij mij om de hoek gelegen is. We hebben gewerkt aan Donso Dana een Bwaba muziek dat een heel verhaal vertelt over de rol van de jager van het dorp. Omdat hij veel geheimen van het bos kent en de werking van planten is hij ook een soort van dokter-medicijnman geworden. Een mooi verhaal waarin een duif hem vertelt over de geheimen van het bos.

Sfeer impressie van de Balafoonmeeting 19 juni 2021

We houden aan het eind van een meeting meestal nog een nazit bij mij thuis. Dat is om de hoek bij Amarant, waar we de workshop houden. Op 19 juni was het lekker weer en konden we buiten zitten en wat muziek maken. Mirjam en Winnie hadden hun N’Goni meegenomen. Zij spelen ook nummers die wij normaal met de balafoon begeleiden dus dat was een mooie combinatie. Ook in de buurt wordt het in de tuin spelen best gewaardeerd. Vooral de kinderen uit ons straatje komen soms nieuwsgierig op de muziek af.

1 Comment
 • joep verstappen
  Posted at 11:24h, 01 september Beantwoorden

  Dag Paul.

  Ik heb met interesse jouw mooie site gelezen.
  Ben bezig met het Kessels Kidslab en wil graag met jou kennismaken.
  Wellicht dat we contact kunnen opnemen met elkaar.

  Joep Verstappen

Post A Comment