Ramen Route St Anna - Blog - Paul Nas, de Balafoon, mijn Passie!
38853
post-template-default,single,single-post,postid-38853,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Ramen Route St Anna

Ramen Route St Anna ’23 Tilburg

Engels Frans

Sint Anna is een wijk in Tilburg waar bewoners zelf regelmatig activiteiten voor de wijk organiseren. In het weekend van 15 en 16 april 2023 wordt er een ‘Ramen Route St Anna georganiseerd, met Kunst & Creativiteit. Bij het startpunt; het Mattheusbos in de Capucijnenstraat treedt ‘Balabos’ op tussen 11.00 en 12.30 uur.

Ramen Route St Anna

Balabos is een trio dat eigen interpretatief geeft van traditionele West Afrikaanse muziek. Balabos bestaat uit (buurtbewoonster en eigenaresse van ‘De Kaarsentempel’ aan de Bredaseweg) Mirjam de Leuw met haar N’Goni, Anton Sluijtman (percussie) en Paul Nas (Balafoon en zang). Zie voor enkele blog items over Balabos hier.

Op 15 & 16 april wordt er een nieuwe Ramen Route in St. Anna georganiseerd, vol Kunst & Creativiteit. Meer dan 60 buurtbewoners laten hun werk en hobby zien en er zijn optredens op 4 verschillende locaties. Het startpunt van de wandeling is het Mattheusbos aan de Capucijnenstraat, waar je gratis een plattegrond kunt halen van alle deelnemende adressen en kunstenaars.
Het Mattheusbos is ook het beginpunt van de stadswandeling op beide dagen om 13.00 uur, waaraan u gratis kunt deelnemen. Een mooie manier om onbekende plekjes te zien van de fraaie wijk. U kunt zich daarvoor opgeven via reijnen@stadsgidserij.nl onder vermelding van ‘Ramen Route St Anna’. Voor de kleinsten (2 tot 8 jaar) is er op Zondag 16 april een workshop van ‘Vliegop!Atelier’ in Wijkcentrum De Nieuwe Stede van 14.00 uur – deelname gratis.
De ramenroute begint beide dagen om 11.00 uur en eindigt op 17.00 uur. Beide dagen zijn er optredens in het Mattheusbos, de Nieuwe Stede, De Troubadour en de Capucijnenkerk. Het volledige programma is t.z.t. te vinden op https://www.facebook.com/groups/stannatilburg/

Ramen Route St Anna
Trio BalabosTrio BalaBos
Geen reactie's

Geef een reactie