Tuka-Tuka Weekend 2020 PR - Blog - Paul Nas, Balafoon Passie!
balafoon, balafon, Burkina Faso, pentatonic, pentatonisch
26158
post-template-default,single,single-post,postid-26158,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Tuka-Tuka Promotie 2020

Tuka-Tuka Weekend 2020 Promotie

Er komt een Tuka-Tuka Weekend 2020! Daan en Emma zijn weer vol in de voorbereidingen en de promotie is gestart voor hun mooie activiteit. Ook ik ben gevraagd weer een workshop te houden. Deze keer voor Balafoon en Zang. Soms valt het weekend net in de periode dat ik in Burkina Faso ben, maar deze keer komt het goed uit. Ik ben dan weer net thuis en kan aansluiten bij het weekend.

De aankondiging / Werving

Tuka Tuka 2020 in vogelvlucht: een geheel verzorgd weekend in Afrikaanse sferen. Workshops: djembe, ngoni, doundoun, balafoon, zang, afropop en dans. Gezellige avonden. Kosten € 139,– inclusief accommodatie, ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag en al het drinken gedurende het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie dat van ons gewend zijn), exclusief eventuele extra’s zoals instrumenthuur en beddengoed.

Ik doe mee aan de 19e editie van het Tuka Tuka Weekend! Dit jaar in Veldhoven, waar de geweldige accommodatie van De Buitenjan staat. Dit voormalige klooster, waar eerder een bijzonder fijn weekend georganiseerd, herbergt op haar terrein alles wat je in een fijne plek zoekt en dan nog in een heel sfeervol jasje ook.

Afrikaans workshopweekend met donatiesysteem

Tuka Tuka werkt deze keer met een donatiesysteem. Dat betekent dat bezoekers een basisbedrag betalen voor het verblijf & maaltijden, muziek luisteren en/of maken. Daarnaast kan je deelnemen aan workshops; deze editie sta ik er voor drie ingedeeld!

Zaterdag
  • 10.00 -12.30, Balafoon met Percussie, Paul Nas, reserveren middels inschrijfformulier
  • 14.30 – 16.00, Afrikaanse Zang met Balafoon en Percussie, Paul Nas, reserveren niet nodig.
Zondag
  • 10.00 -12.30, Balafoon met Percussie, Paul Nas, reserveren niet nodig

Meer informatie op www.tuka-tuka.eu

Nog niet ingeschreven? Nu doen!

Update na het weekend zelf: Het verslag van dit heerlijke en leerzame Tuka-Tuka Weekend 2020 hier

Tuka-Tuka Promotie 2020
No Comments

Post A Comment