Elektrische N'Goni en Kora - Paul Nas
26302
post-template-default,single,single-post,postid-26302,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
NGoni en Kora

Elektrische N’Goni en Kora

Mijn vriend Bouba Kaita is een Malinese Nederlander die fantastisch Balafoon, N’Goni en Kora speelt. Maar naast muziekant is hij ook instrumenten maker. Hij bouwt zelf ook Balafoons, en traditionele Kora’s en N’Goni’s (met calabas). Recentelijk heeft hij een elektrische Kora en een elektrische N’Goni ontwikkeld (dus met een klein geitenvel en zonder calebas!). Hier enkele foto’s en een filmpje van een prototype N’Goni dat hij gemaakt heeft. Meer weten? Neem contact met hem op via 06-84946182

Elektrische Ngoni
NGoni
Bouba Kaita

Hier zie je Bouba die laat zien en horen wat het basis geluid is van deze elektrische N’Goni.

Kora
Kora
NGoni en Kora
Kora
Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie