Mamadou Diabaté & Percussionmania - Blog - Paul Nas
28468
post-template-default,single,single-post,postid-28468,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Mamadou Diabaté

Mamadou Diabaté & Percussionmania bij Afrikafestival Hertme 2017

Goede herinneringen aan Mamadou Diabaté & Percussionmania bij Afrikafestival Hertme 2017? Ik vond een mooi filmpje van ‘Masaba Kan’ zoals dat op 2 juli 2017 werd uitgevoerd. Wat een heerlijk swingend nummer! Ik was er toen helaas zelf niet bij maar de sfeer uit het opotreden voelt geweldig. Ik krijg gelijk zin om te dansen!

Het nummer staat ook op het Album ‘Masaba’ van Mamadou Diabaté. Daar wordt het gezongen door een van mijn favoriete Burkinabè zangeressen: Kandy Guira. Ik zou het nummer graag eens spelen en wie weet kan ik het ooit nog leren van hemzelf (of anders Youssouf Keita of Oumarou Bambara.

Mamadou Diabaté & Percussionmania op Hertme!

Hiernaast / onder kan je de versie op het Album ‘Masaba’ op spotify nog eens rustig beluisteren:

Paul Nas
paul@paulnas.nl
Geen reactie's

Geef een reactie